U bent nu hier: Home » Utrecht

Mediator Utrecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle mediators in Utrecht. Voor een overzicht van mediators per plaats in de provincie Utrecht, ga naar mediators Utrecht. Of ga naar direct contact met mediators om via één e-mail in contact te komen met meerdere mediators tegelijk.

1 2 3 4 5 » »»

AHL-Advocaten

Maliesingel 2, 3581 BA Utrecht (Utrecht)
Tel: 030 230 20 60, Fax: 030 230 05 76, KvK: -
Mediation is een manier om de ruzie achter jullie te laten en aan
oplossingen te werken, een mediator kan hier bij helpen. Bij mediation kunnen jullie allebei je eigen kant van de zaak toelichten. Het is hierbij belangrijk dat jullie allebei naar de ander luisteren en elkaar (willen) begrijpen, ook al zijn jullie het er niet mee eens.
Diensten: Mediation, Personen- en familierecht
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › AHL-Advocaten

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Strijkviertel 43, 3453 PJ De Meern (Utrecht)
Tel: 030-7555388, Fax: -, KvK: 64195325
Mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens werkt als scheidingsmediator. Om als
mediator te mogen werken, volgt zij de opleiding tot Mediation van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als mediator zorgt zij ervoor dat de wensen en ideeën van u beiden duidelijk worden. Op basis hiervan kan Ingrid u samen begeleiden naar een passende oplossing. Het succes van een geslaagde mediation schuilt namelijk in de overeenstemming die u samen kan bereiken.

Ingrid hanteert een vaste werkwijze welke tijdens een introductiegesprek met u besproken zal worden. De definitieve afspraken die u samen heeft gemaakt worden beschreven in een convenant. Vervolgens kan dit convenant of de afspraken hieruit worden vastgelegd in een rechterlijke beschikking. Ingrid kan zowel de mediation als de echtscheidingsprocedure voor u verzorgen. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken, www.dezaakinrecht.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met Ingrid opnemen.
Diensten: Familierecht, Jeugdrecht, Strafrecht, Scheidingsmediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Mediationbureau Midden-Nederland

Hooghiemstraplein 51, 3514 AX Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2341466, Fax: -, KvK: -
Als u uit elkaar gaat is het raadzaam voor een passende juridische regeling
te zorgen. Een professionele scheidingsbemiddelaar, een mediator, kan u bij de echtscheiding helpen. Onder begeleiding van een mediator kunt u in overleg met uw ex-partner tot een oplossing komen die voor alle partijen aanvaardbaar is. Zeker als u kinderen heeft, is het belangrijk dat u heldere afspraken maakt. Zo kunt u elkaar in de toekomst recht in de ogen kijken. Een mediator helpt u om relatief snel en goedkoop tot een goede overeenkomst te komen. Neemt u echter allebei een eigen advocaat in de arm, dan loopt u de kans dat uw echtscheiding een langdurig gevecht wordt. Dat brengt hoge kosten met zich mee en heeft doorgaans een negatieve invloed op de onderlinge verhoudingen.
Diensten: Echtscheiding van a tot z, Omgangsregeling, Alimentatieberekeningen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Mediationbureau Midden-Nederland

Charlier Consult & Mediation

Fazantenkamp 310, 3607 CP Maarssen (Utrecht)
Tel: 06 21 610 610, Fax: -, KvK: 30274164
Mediation is oplossen.

Charlier Consult en Charlier Mediation faciliteren mediation en duurzame de-escalatie van conflicten, en voor alle partijen acceptabele oplossingen door middel van zakelijke gespreksbegeleiding, mediation, training en coaching.

Charlier Consult en Charlier Mediation leveren ervaren, resultaatgerichte communicatie-professionals, professionele verbinders, met gevoel voor zowel organisatievraagstukken als voor de individuele situatie.

Het doel: duurzame oplossingen bereiken in zakelijke samenwerkingsrelaties, arbeidsconflicten, verzekeringskwesties, letselschade.
Resultaat door anders denken, en anders doen.
letselschade, arbeidsconflict, Business mediation, Legal business mediator,
Gezondheid, Zakelijke gespreksbegeleiding, Arbeidsmediation, Werk, Letselschade, Letsel
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Charlier Consult & Mediation

Geschilmediation.nl

Utrechtse straatweg, 11, 3421 GL Oudewater (Utrecht)
Tel: 0654940180, Fax: -, KvK: 30089817
Rik van der Vies, MfN gecertificeerd register mediatorRik opende op 19 jarige leeftijd z’n eerste horeca onderneming in Voorburg, “Il Pomodoro”, Hiermee was hij in 1976 de jongste horeca ondernemer van Nederland. Het afwijkende bedrijfsmodel heeft er mede voor gezorgd dat de onderneming tot de dag van vandaag succesvol bestaat. Na eigenaar geweest te zijn van een groot aantal horeca gerelateerde ondernemingen heeft Rik de keuze gemaakt zijn ondernemers kwaliteiten te gebruiken om restaurantketen Gauchos in Nederland verder uit te bouwen. Hierna heeft Rik veel verschillende operationele management functies vervult voor RAI, Garfunkels, Efteling en NS Retailbedrijf, bij deze laatste had Rik de verantwoordelijkheid over 4.300 mensen als operationeel directeur, over een periode van 6 jaar.
Rik is iemand die weet hoe het is om met z’n voeten in de klei te staan, maar ook iemand die weet hoe het is om structureel over een langere periode grote aantallen mensen systematisch aan te sturen. Vertaald naar Mediation; Rik ziet grote lijnen maar is ook niet vies van de details. In z’n rol als mediator zal hij vanuit het geschil opzoek gaan naar de belangrijkste breekpunten, om vervolgens hierbij de details op te zoeken.
Als ondernemer heeft Rik zelf geregeld geschillen meegemaakt, maar ook als directeur/manager had hij geregeld te maken met arbeidsconflicten conflicten, zowel met directe collega’s als mensen onder z’n leiding. In totaal heeft Rik 42 jaar werkervaring in rollen welke conflict gevoelig zijn, anders gezegd heeft Rik 42 jaar lang ervaring met conflicten en het oplossen hiervan. Hierbij is de oplossing altijd zijn drijfkracht geweest. Het conflict is er om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand.
Of Rik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw zijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict. Rik heeft geen voorliefde voor conflicten en geschillen, Rik gelooft in een werkbare toekomst voor iedereen, ook voor u! En voor diegenen die de toekomst hebben, uw kinderen! Daarom heeft Rik naast de opleiding tot MfN gecertificeerd register mediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond.
In 2013 heeft Rik de keuze gemaakt om naast zijn Interim management werkzaamheden zich in Mediation te specialiseren en zijn eigen Mediationpraktijk, Geschilmediation.nl, te starten. Rik is in Oudewater gevestigd, maar landelijk actief.
Echtscheiding /ouderschapsplannen, Familieverhoudingen, Arbeidsvoorwaarden,
Ontslag, Bestuursconflicten, Consumententransacties, Zakelijke dienstverlening
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Geschilmediation.nl

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation

Westdam 3B, 3441 GA Woerden (Utrecht)
Tel: 0348-220100, Fax: 0348-220101, KvK: -
Als u kiest voor mediation, kiest u ervoor om samen in goed overleg tot
afspraken te komen. Een goede keuze. U bent hiervoor bij Peeters Familierecht aan het juiste adres. Mr. Marianne Peeters is een geregistreerd MfN-mediator en als scheidingsmediator aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators, een vereniging die staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in het familierecht als mediator en/of als advocaat en dan vooral bij (echt)scheidingen).

Met alle juridische kennis en ruime ervaring in één hand om ervoor te zorgen dat de afspraken voor de kinderen in een ouderschapsplan en de financiën correct in een convenant/overeenkomst worden vastgelegd en de eventuele (formele) procedure bij de rechtbank wordt gevoerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bezoek de website: www.peetersfamilierecht.nl.
echtscheiding, alimentatie, ontbinding geregistreerd partnerschap, einde
samenleving ongehuwden, ouderschapsplan, zorgregeling / omgangsregeling, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, boedelscheiding bij gemeenschap van goederen, echtscheidingsconvenant
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation

Mediation4People

Het Rond 5a, 3701 HS Zeist (Utrecht)
Tel: 0653736874, Fax: -, KvK: -
“Conflicten houden mensen in hun greep. Met alle negatieve gevolgen van
dien. Door mediation gaan mensen het gesprek weer aan met elkaar. Zo worden mensen weer in staat gesteld hun eigen oplossingen te kiezen en kan een dure en slopende gang naar de rechter worden voorkomen. Door mediation worden conflicten sneller en beter opgelost.” Mediaton4People biedt u gekwalificeerde mediators met aandacht voor de mens achter het conflict.
Mediation voor het oplossen van arbeidsconflicten, Mediation bij
familieconflicten, Mediation bij zakelijke conflicten, Mediation bij echtscheiding
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mediation4People

Genderen Mediation & Coaching

Mathaakveld 18, 3993 SR Houten (Utrecht)
Tel: 0622043903, Fax: -, KvK: 30205396
Mediation voor familiezaken, zakelijk en agrarisch. Coach en DISC trainer.
Echtscheiding, Erven, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Buren, Zakelijk
- Overig, Samenwerking, Bedrijfsovername en Opvolging
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Genderen Mediation & Coaching

Move professionals

Postbus 584, 3500 AN Utrecht (Utrecht)
Tel: 0647220504, Fax: -, KvK: -
Mirjam van Eerde heeft meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, het
onderwijs en bij de overheid. Zij is gespecialiseerd in teamconflicten, verstoorde werkverhoudingen en arbeidsconflicten. Zij ondersteunt managementteams en raden van bestuur bij samenwerkingsproblemen. Daarnaast bemiddelt zij in geschillen tussen cliënten, patiënten of burgers en de zorgorganisaties of de overheid.
Team- en samenwerkings problemen, Zorg - bejegening, Incidenten en
calamiteiten, Ontslag, Ziekteverzuim, Werk - Overig, MT en Bestuursconflicten, Samenwerking, Slachtoffer-daderbemiddeling, Overheid
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Move professionals

Renkema c.s.

Vendelier 11, 3905 PB Veenendaal (Utrecht)
Tel: 0318 502244 0630599470, Fax: 0318 693523, KvK: -
Drs Elske Renkema studeerde pedagogiek en psychologie. Zij heeft diverse
begeleidings- en beleidsfuncties bekleed. Als mediator heeft zij meer dan 15 jaar ervaring.
Zij is Mfn registermediator, erkend Familiemediator en Rechtbankmediator bij de Rechtbank Gelderland en de Rechtbank Midden-Nederland.
Zij is ingeschreven in het register van de Raad voor Rechtsbijstand en het Juridisch Loket.
Verder is zij aangesloten bij de NMv, en de VMG (Vereniging van Mediators in de Gezondheidszorg) en aangesloten bij het landelijk netwerk “Professionele Mediators”
Familieverhoudingen, echtscheidingen, Omgangsregeling, Gezondheidszorg,
Arbeidsverhoudingen, Onderwijs, Zakelijke conflicten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Renkema c.s.

1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy