U bent nu hier: Home » Utrecht » Woerden » Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation

Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation

Westdam 3B
3441 GA Woerden (Utrecht)
Tel: 0348-220100
Fax: 0348-220101
KvK: -
Afbeelding › Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation Als u kiest voor mediation, kiest u ervoor om samen in goed overleg tot afspraken te komen. Een goede keuze. U bent hiervoor bij Peeters Familierecht aan het juiste adres. Mr. Marianne Peeters is een geregistreerd MfN-mediator en als scheidingsmediator aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators, een vereniging die staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in het familierecht als mediator en/of als advocaat en dan vooral bij (echt)scheidingen).

Met alle juridische kennis en ruime ervaring in één hand om ervoor te zorgen dat de afspraken voor de kinderen in een ouderschapsplan en de financiën correct in een convenant/overeenkomst worden vastgelegd en de eventuele (formele) procedure bij de rechtbank wordt gevoerd. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bezoek de website: www.peetersfamilierecht.nl.
Diensten: echtscheiding, alimentatie, ontbinding geregistreerd partnerschap, einde samenleving ongehuwden, ouderschapsplan, zorgregeling / omgangsregeling, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, boedelscheiding bij gemeenschap van goederen, echtscheidingsconvenant
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy