U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Stad aan t Haringvliet

Mediator Stad aan t Haringvliet

Hieronder vindt u een overzicht van alle mediators in Stad aan t Haringvliet. Voor een overzicht van mediators in de provincie Zuid-Holland, ga naar mediator Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met mediators om via één e-mail in contact te komen met meerdere mediators tegelijk.

1

Flakkee Mediation

Molendijk 69, 3243 AL Stad aan t Haringvliet (Zuid-Holland)
Tel: 0187845061, Fax: -, KvK: 60771496
Een mediator is een onpartijdige en onafhankelijke conflictbemiddelaar. ik
doe al een poosje bemiddelingen op het gebied van burenruzies in Barendrecht en Brielle. Mensen voelen zich door mij gehoord en gaan samen met de andere partij onder mijn deskundige leiding met elkaar in gesprek om tot een oplossing te komen. Dus een beetje als “Bonje met de buren” maar dan zonder de camera's.
Ik ben gespecialisereerd op het gebied van familiemediation. Dat wil zeggen dat ik hulp bied bij scheidingen, erfeniskwesties en andere conflicten binnen families. Wat nieuw is, is dat je ook preventieve huwelijksmediation kunt doen. In zo’n sessie maak je op een luchtige manier samen met mij je huwelijkse voorwaarden en andere afspraken die worden opgenomen in een notariële akte. Dit lijkt erg zakelijk, maar het is bewezen dat het later een vechtscheiding kan voorkomen. Flakkee Mediation neemt u als het ware bij de hand en regelt alles wat er komt kijken bij een scheiding en geeft u advies. De afspraken echter die gemaakt gaan worden komen geheel vanuit uzelf en uw aanstaande ex-partner.
Mensen denken bij een conflict of scheiding vaak aan advocaten in plaats van aan een mediator. Het verschil tussen deze twee is echter als volgt; Een advocaat komt op voor de belangen van zijn eigen cliënt. Dit betekent dat je er eigenlijk altijd twee van nodig hebt. En dus ook twee keer een uurtarief. Omdat beide partijen andere belangen hebben (maar ook zeker een gemeenschappelijke) kan het een langdurig proces worden, waarbij altijd één winnaar en één verliezer is. Een mediator zorgt ervoor dat beide partijen begrip voor elkaar gaan krijgen. Het mag voor zichzelf spreken dat dit altijd leidt tot een betere relatie. Het is dan een klein beetje geven en nemen maar uiteindelijk winnen beide partijen. Ook financieel dus. Wat ook heel mooi is, is dat jullie zelf de uitkomst in handen hebben en dit niet over hoeven te laten aan een derde partij zoals de rechter.
Ook voor conflicten tussen werkgevers en werknemers, ondernemers onderling of collega’s onderling biedt Flakkee Mediation de uitkomst om van de energieverslindende situatie als een conflict af te komen.
Echtscheidingen, Familie conflicten, Preventieve huwelijksmediation,
Burenruzies, Mediation
Openingstijden
Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Eventueel kan af en toe afgeweken worden van bovenstaande tijden.

Sociale media:
Afbeelding › Flakkee Mediation

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy