U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » 3xS mediation

3xS mediation

Amelandseplein 50A
3083 SH Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 06 13247106
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › 3xS mediation Mijn naam is Edwin van den Driesschen.

Ik ben jaren werkzaam geweest op diverse architecten- en ingenieursbureau's. Daar heb ik diverse functies en rollen vervuld, zowel intern als extern. Twee dingen die mij tijdens de uitoefening van dit mooie vak altijd hebben gefascineerd zijn de onderlinge communicatie en de attitude van mensen daarin. M.a.w. hoe belangrijk deze aspecten zijn bij de totstandkoming van een goede gebouwde omgeving, net zoals zij dit zijn bij de totstandkoming en het onderhouden van een goede relatie. Daarom is mijn streven om, op basis van een goede samenwerking, te zoeken naar een goede oplossing en iets duurzaams neer te zetten, niet alleen voor het moment, maar ook voor de toekomst.

In 2014 heb ik aldus besloten mijn werkterrein te verbreden door mij verder te verdiepen in mediation. Na in dat jaar een basis-opleiding gevolgd te hebben bij Allied Mobiele Mediators te Diepenheim en vervolgens aldaar ook de accreditatie familie-mediation te hebben voltooid, ben ik mijn eigen bureau '3xS mediation' gestart. De naam is een woordspeling van mijn achternaam, leesbaar als drie S'en, oftewel 3 x S.
Diensten: Echtscheiding - Erven - Familieverhoudingen - Omgangsregeling - Boedelverdeling - Alimentatie - Burenconflicten - Bouw en onroerend goed
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy