U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » S Hertogenbosch » Mediationbureau 2FM

Mediationbureau 2FM

Europalaan 28d (alleen op afspraak)
5232 BC S Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Tel: 041-8519328
Fax: -
KvK: 69557438
Afbeelding › Mediationbureau 2FM Mediationbureau 2FM is een gecertificeerde full service praktijk voor mediation, coaching en training.

Ruim 20 jaar ervaring met arbeidszaken en groepsdynamische processen. Gecertificeerd familie mediator voor relatieherstel en echtscheiding.
________________

Arbeidsmediation : Specialisatie Arbeidsconflicten, Leiderschapsconflicten, Samenwerkingsconflicten & Teammediation

Arbeidsmediator door het MfN – en ADR register erkend. Met ruim 20 jaar bedrijfskundige en arbeidsrechtdeskundige HRM achtergrond in het bedrijfsleven. Dit betekent een optimale ondersteuning en een zo volledig mogelijke informatie bij de procedure naar de gezamenlijke besluitvorming. Door ervaring deskundig met de corporate – en MKB bedrijfscultuur als leidinggevende en werknemer.
_______________
Familiemediation : Specialisatie Relatieherstel & Echtscheiding

Scheidingsmediator en gecertificeerd opgeleid tot familie mediator voor relatieherstel, echtscheiding en de financiële -, fiscale – en juridische afwikkeling bij scheiding.

Een familie- / echtscheidingsmediator begeleidt u zowel bij de emoties als de financiële- / juridische aspecten. Een ervaringsdeskundige mediator kan praktisch, respectvol en probleemoplossend begeleiden van het totaalproces; van rouwverwerking bij scheiding en hechtingsfasen bij kinderen tot vermogensverdelingen en alimentaties.
__________________

Diana Monsauret-Jurrius, ADR.MED©, MfN is de drijvende kracht achter Mediationbureau 2FM. Ze is nationaal gecertificeerd MfN-arbeidsmediator, – MfN-scheidingsmediator en internationaal gecertificeerd ADR-registermediator en ICR register conflictcoach.

Ze heeft door postacademische -, specialisatieopleidingen en praktijkervaring de volgende specialismen:

Arbeids-, organisatie – en team mediation
Zakelijke conflicten
Onderhandelingen
(team) Conflictcoaching
(relatie) Herstel mediation
(echt) Scheidingsmediation
Interculturele conflicten
Diensten: Arbeidsmediation, Organisatiemediation, Teammediation, Zakelijke mediation, Conflictcoaching, Communicatietraining, Familiemediation, Echtscheidingsmediation, Relatieherstel mediation
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy