U bent nu hier: Home » Limburg » Eijsden » Ton van Mil advocaat scheidingsmediator

Ton van Mil advocaat scheidingsmediator

Putstraat 29
6245 LD Eijsden (Limburg)
Tel: 043-3672119
Fax: -
KvK: 14107710
Afbeelding › Ton van Mil advocaat scheidingsmediator Gaat u scheiden of heeft u een probleem met alimentatie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

U bevindt zich bij scheiding in een moeilijke periode in uw leven, waar u mogelijk veel vragen heeft en u op zoek bent naar oplossingen. Ik ben gespecialiseerd op dit terrein en help u verder, waardoor u verder kunt met uw leven.

Ik kan u en uw (ex-)partner bijstaan als mediator of ik kan u bijstaan als advocaat wanneer mediation niet mogelijk is.

Mediation is bij scheiding meestal de snelste, eenvoudige en goedkoopste manier om te scheiden. ik werk als mediator ook op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, zie onder meer mijn website over de kosten bij scheiding of anders www.rechtsbijstand.nl


Ik ben sinds 1996 advocaat. Nadat ik 3 jaar in een algemene, gevarieerde praktijk heb gewerkt, heb ik mij sinds 1999 steeds verder gespecialiseerd op het gebied van scheiding en mediation.

In 1999 ben ik begonnen met de opleiding tot mediator, die ik in 2001 heb afgerond. Daarna heb ik de familierechtopleiding van de vFAS in 2002 afgerond.

Sinds 2002 heb ik mijn eigen kantoor, dat gevestigd is in mijn eigen huis.

Sindsdien doe ik alleen nog zaken op het gebied van het familierecht en met name echtscheidingen en alimentatiekwesties.

Verder doe ik 2x per jaar een week zogenaamde Wvggz en WZD-zaken. Daarin verleen ik rechtsbijstand aan mensen die net gedwongen zijn opgenomen (of dreigen te worden opgenomen) in een psychiatrisch ziekenhuis of verpleeghuis.

Ik ben daarnaast docent en trainer in de beroepsopleiding advocatuur.

Ik begeleid ook vaker als intervisiedocent intervisiebijeenkomsten van advocaten en scheidingsmediators.

Tenslotte ben ik plv-voorzitter van de klachtencommissie van Via Jeugd Icarus, een jeugdzorgplusinstelling in Cadier en Keer, die klachten behandelt van jeugdigen.
Diensten: mediation echtscheiding, mediation ontbinding geregistreerd partnerschap, mediation uiteengaan samenwoners, mediation alimentatie
Openingstijden:
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy