U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » SBB Praktijk

SBB Praktijk

Churchill-laan 205
1078 EC Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-218 303 23
Fax: -
KvK: 57642109
Afbeelding › SBB Praktijk Sinds 2012 is Selen Bernink-Balci werkzaam als zakelijk mediator en is zij erkend (legal) MfN-registermediator (Mediationfederatie Nederland). Zij is tevens werkzaam voor diverse rechtbanken.
Selen heeft met haar juridische en communicatie achtergrond ruime ervaring, van bijna 10 jaar praktijkervaring, met uiteenlopende arbeidsgeschillen en samenwerkingsrelaties bij verscheidene profit en non-profit organisaties door het hele land met verschillende leeftijden en professies.

De werkstijl van Selen is verbindend en oplossingsgericht. Daarbij wordt behoedzaam met de relatie tussen de betrokkenen omgegaan en wordt het proces door haar constructief en voortvarend begeleid.
Het gaat bij de kwesties danwel conflicten om de zakelijke én de persoonlijke kant, zodat er in de vastgelopen gesprekken ruimte komt voor nieuwe inzichten om samen tot een gewenste uitkomst of verbetering van de situatie te komen.

Door haar open houding en transparante manier van werken creëert zij rust en ruimte in een veilige setting. Dat doet zij door met aandacht te luisteren, te reflecteren, oog te hebben voor de dynamieken met de bijbehorende emoties en te concretiseren.

Voor Selen is een mediation geslaagd als de betrokkenen in een vertrouwde omgeving voor een lastige en soms pijnlijke kwestie met een open en respectvolle dialoog, gezamenlijk een duurzame oplossing vinden.

Wat ik onder andere doe om een vastgelopen overleg opnieuw op gang te brengen:

- Analyseren hoe de situatie of het conflict is ontstaan
- De kern van de ontstane situatie of het conflict benoemen
- De belangen en behoeftes die er spelen in kaart brengen
- Onderzoeken en benoemen van een gemeenschappelijk doel
- Inventariseren van de oplossingsrichtingen en de onderhandelingsruimte
- Het resultaat concretiseren en vastleggen

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met Selen op.
Diensten: Arbeidsrelatie, Arbeidsconflict, Ontslag, Ziekteverzuim, Zakelijk conflict, Profit en non-profit, Arbeid en overig, Samenwerkingsrelatie, Bestuursconflicten, Zakelijk en overig, Groepsdynamieken/ Teamdynamieken op de werkvloer, Groepsmediations (groep van meer dan drie deelnemers), Conflicthantering, Van escalatie naar de-escalatie, Effectieve communicatie, Interculturele conflicten/cultuur, bejegening op het werk,, Oplossingsgericht werken, dreigende conflicten (preventief werken), Lastige onderhandelingen, mkb, Leiderschapsstijlen, Werk- overig
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy