U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Alkmaar » Dialoog Advocatuur & Mediation

Dialoog Advocatuur & Mediation

Kennemerstraatweg, 4
1815 LA Alkmaar (Noord-Holland)
Tel: (072) 202 90 78
Fax: (072) 202 90 73
KvK: 77699785
Afbeelding › Dialoog Advocatuur & Mediation Of het nu gaat om een echtscheiding, omgangsregeling, of alimentatie, onze mediator staat voor jullie klaar om te helpen met al jullie problemen in het familierecht.

Onze bedrijfsnaam zegt eigenlijk genoeg: Dialoog. Blijf in gesprek. Want alleen door met elkaar in gesprek te blijven los je problemen echt op. Daar staan wij voor. Wij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Omdat onze mediator MfN én vFAS geregistreerd is, weet zij hoe zij jullie het beste kan begeleiden in lastige en onzekere periodes. Met doortasende vragen, deskundigheid en een persoonlijke betrokkenheid komt zij tot de kern van problemen. Een tijdelijke oplossing is snel gevonden, maar een oplossing voor de lange termijn vraagt om meer aandacht en inzicht. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is dit erg belangrijk. Onze mediator kan jullie hierin goed begeleiden.

Zijn jullie op zoek naar een mediator die echt weet waar ze het over heeft? Neem dan snel (vrijblijvend) contact met ons op. Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor in Alkmaar.

Dialoog Advocatuur & Mediation is een kleinschalig kantoor in Alkmaar, waar wij echt oog hebben voor jullie belangen en die van eventuele kinderen. Wij vinden het belangrijk dat problemen zo snel mogelijk opgelost worden, zodat jullie allemaal weer verder kunnen.
Diensten: Mediation bij (echt)scheiding, Mediation over (kinder)alimentatie, Mediation over omgang, Mediation voor ouders, Ouderschapsplan opstellen/ wijzigen, Mediation over meerouderschap, Mediation bij conflicten in familiebedrijven, Mediation bij conflicten vanwege een erfenis, Mediation bij conflicten bij/na samenwonen, Prenup (voor trouwen/samenwonen afspraken maken)
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy