U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Oirschot » Roche Scheidingsdeskundigen

Roche Scheidingsdeskundigen

De Loop 38
5688 EW Oirschot (Noord-Brabant)
Tel: 0499-219011
Fax: -
KvK: 68419589
Afbeelding › Roche Scheidingsdeskundigen Scheiden en dan? Wat moet u allemaal regelen? Neem de zorg voor de kinderen. En wat gebeurt er met uw eigen huis? Als ondernemer vraagt u zich wellicht ook af wat de gevolgen zijn voor uw onderneming? In deze vaak emotionele periode is het soms niet makkelijk om tot goede afspraken te komen. De adviseurs van Roche Scheidingsdeskundigen kunnen u hierbij helpen. Als particulier of als ondernemer. Deskundig, eerlijk, onpartijdig en met kennis van zaken.

Scheiden op maat
Iedere scheiding is uniek. Daarom kunt u bij ons ook maatwerk verwachten. We controleren altijd de haalbaarheid van uw keuzes en wijzen u op betere alternatieven of onverwachte juridische en fiscale consequenties van uw keuzes. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij onderscheiden ons door onze doortastende en deskundige aanpak én ook door onze betrokkenheid en creativiteit. We zetten net dat stapje extra om tot de best mogelijke oplossingen te komen voor nu én later.
Diensten: Echtscheidingsbegeleiding voor particulier en ondernemer, Ouderschapsplan, Alimentatierekenen, Second opinion bij scheiding, Financiële planning bij scheiding
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* buiten kantoortijden op afspraak

Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy