U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Hoeven » Buro Pontifex

Buro Pontifex

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven (Noord-Brabant)
Tel: 085 065 7420
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Buro Pontifex Wanneer je te maken krijgt met een scheiding staat je wereld op zijn kop. Wat voorheen vanzelfsprekend was, kan zomaar ineens veranderen. Want wat betekent dit voor de plek die je nu thuis noemt? En wat voor gevolgen heeft een scheiding voor de financiën? En hoe ga je om met de situatie wanneer er kinderen in het spel zijn?

Buro Pontifex is dé specialist om de scheiding zorgvuldig te begeleiden. In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek geven we antwoord op jullie vragen en stippelen we samen met jullie de route uit. De afspraken vinden plaats op één van onze vestigingen, bij jullie thuis óf online. Ook in de avonduren kunnen afspraken gepland worden. Neem nu vrijblijvend contact op.

Bij veel scheidingen gaat er van alles fout. Vaak ontbreekt het aan goed financieel en fiscaal advies. Vanuit emotie wordt te vaak gekozen voor een juridische procedure, met als gevolg verdere escalatie en onnodig hoge kosten.

Hoe fijn zou het zijn als je dan een mediator naast je hebt staan die verstand heeft van de juridische, financiële én fiscale aspecten. Maar ook weet hoe je emoties hanteerbaar kunt maken?

Buro Pontifex zorgt voor de structuur die nodig is door het proces professioneel te begeleiden en brengt daarmee de rust en het overzicht terug.
Diensten: Scheiden van a tot z, Scheiden voor ondernemers, Scheiden voor senioren, Ouderschapsbemiddeling, Second opinion, Alimentatieberekeningen, Pensioenverdeling na scheiding
Er wordt gewerkt op afspraak.
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy