U bent nu hier: Home » Gelderland » Apeldoorn » DOOR1DEUR Mediation

DOOR1DEUR Mediation

Koninginnelaan 33
7315 BK Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055 - 84 34 552
Fax: -
KvK: 50973525
Afbeelding › DOOR1DEUR Mediation Vanuit DOOR1DEUR Mediation in Apeldoorn bemiddel ik bij arbeidsconflicten, scheiding, zakelijke conflicten samenwerkingsconflicten en conflicten met de overheid.

Als u kiest voor DOOR1DEUR dan kiest u bewust voor kwaliteit, ervaring en een hoog slagingspercentage.

Ik werk voornamelijk op basis van doorverwijzing, aanbeveling en voor de rechtbank en ben gecertificeerd familiemediator.

Mijn werkwijze: discreet, resultaatgericht en to-the-point, gecombineerd met prettig persoonlijk contact.

U kunt binnen 3 werkdagen terecht en ook vervolgafspraken kunnen snel worden ingepland. Een korte doorlooptijd dus.

Mediationgesprekken vinden plaats in mijn kantoor aan de Koninginnelaan 33 in Apeldoorn of op een - in overleg gekozen- locatie elders.

ARBEIDSCONFLICT
Als mediator kan ik u bij arbeidsconflicten helpen om de arbeidsrelatie te herstellen.
Wilt u het dienstverband beëindigen, dan help ik in een exit-mediation werkgever en werknemer bij het maken van afspraken over de voorwaarden van de beëindiging.

HULP BIJ SCHEIDING
U kunt voor uw hele echtscheiding van A tot Z bij mij terecht: ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, mediation, procedure bij de rechtbank etc.. Ik vind het belangrijk dat u weer opgelucht kunt ademhalen na ons eerste gesprek: dat u er vertrouwen in heeft dat u bij mij in goede handen bent. Niet alleen omdat zaken goed opgepakt en geregeld worden, maar ook omdat u weer in gesprek bent met uw ex-partner.

Ik ben auteur van het boek ‘Mijn Zorgen voor Morgen, Praktijkgids Echtscheiding’ en kan u uitgebreid informeren en adviseren op het gebied van kinderen in scheidingssituaties. Vanuit eigen ervaring weet ik al 9 jaar wat er allemaal komt kijken bij een goed gedeeld ouderschap na de echtscheiding.

Heeft een van u beiden of beiden geen of een laag inkomen? Dan kan ik als gecertificeerd familiemediator voor u subsidie aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand zodat u maar een klein deel van uw scheiding zelf te betalen. Ook voor samenwoners.
Diensten: Echtscheiding, Erven, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Boedelverdeling, Arbeidsvoorwaarden, Omgangsvormen, Ontslag, Ziekteverzuim, Werk - Overig
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy