U bent nu hier: Home » Drenthe » Peize

Mediator Peize

Hieronder vindt u een overzicht van alle mediators in Peize. Voor een overzicht van mediators in de provincie Drenthe, ga naar mediator Drenthe. Of ga naar direct contact met mediators om via één e-mail in contact te komen met meerdere mediators tegelijk.

1

Mediationpraktijk Peize

Dalkruidlaan 6, 9321 LN Peize (Drenthe)
Tel: 0645242732, Fax:  , KvK: 55840914
Een kleine, ervaren, gecertificeerde praktijk, dat is Mediationpraktijk
Peize.
Eigenaar Freddy de Kuyper is een MfN-registermediator. Hij begeleidt cliënten bij het oplossen van hun geschillen. Van arbeidsmediation tot echtscheidingen en van buren ruzies tot onenigheid met de gemeente; Freddy zoekt met u naar een oplossing die iedereen past. We wijzen geen schuldige aan, maar streven naar het herstel of behoud van de relatie. In één of enkele sessies, bij mij in praktijk in Peize, bij u thuis of op een andere locatie in Frielsand, Groningen of Drenthe.

Over Freddy de Kuyper
Rustig, nieuwsgierig, geduldig, serieus en standvastig; zo omschrijven anderen mij. Ik heb verschillende functies bij evenveel werkgevers gehad, maar kwam er in 2010 achter dat ik mijn persoonskenmerken het beste kan inzetten als mediator. In de jaren daarvoor merkte ik -destijds manager- dat als ik stuurde op resultaten er steevast problemen ontstonden. Als ik me meer openstelde voor de medewerkers en gesprekken voerde, bleek de oplossing altijd dichtbij, namelijk in hun zelf. Hun oplossingen werkten beter dan welke oplossing ik ook voor hen zou bedenken. Natuurlijk! ze hadden alleen de ruimte nodig om die oplossing te horen, te zien, uit zichzelf te halen en uit te voeren. Die ruimte gaf ik hen graag.

De juiste voorwaarden voor een goed gesprek.
Wat ik toen deed als manager, doe ik nu als mediator. Ik zorg voor de juiste voorwaarden, de beste omgeving en een goed gesprek zodat de mensen die met elkaar in conflict zijn het weer helder zien, elkaar horen en met elkaar in gesprek gaan. Lees meer over hoe mediation werkt

Geschoold en gecertificeerd mediator
Ik heb al heel wat functies vervuld, maar nu weet ik het zeker: mijn vak is het mooiste dat er is. En daarom heb ik mij volledig geschoold tot mediator. Ik ben MfN-registermediator,
ADR full certified mediator en sinds 2012 de trotse eigenaar van Mediationpraktijk Peize aan de Dalkruidlaan 6 in Peize.

Echt kennismaken? Bel of stuur een e-mail voor een afspraak. Een eerste gesprek kan vaak al op korte termijn plaatsvinden.
Algemene mediation, Scheidingsbemiddeling, Arbeidsmediation, Zakelijke
mediation, Nalatenschap
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Mediationpraktijk Peize

Marga`s Werk

Groningerweg 4a, 9321 AC Peize (Drenthe)
Tel: 050-5015324, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Marga`s Werk

Mediator Bea Slofstra

De Horst 7, 9321 VH Peize (Drenthe)
Tel: 0616349200, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Beschrijving onbekend
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mediator Bea Slofstra

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy