U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » Schwab Advocaat Mediator BV

Schwab Advocaat Mediator BV

Charloisse Kerksingel 12A
3082 DA Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-4850588
Fax: 084-7335822
KvK: 24313926
Afbeelding › Schwab Advocaat Mediator BV - Gespecialiseerde mediation (vFAS) in familiegeschillen zoals regelingen voor zorg en opvoeding, omgang en gezag, financiële kwesties als bijdrage levensonderhoud en kindkosten, boedelverdeling en uitvoeren Amsterdams verrekenbeding. Bij echtscheiding behandelen we het gehele palet aan regelingen van ouderschapsplan (rekening houdend met eventueel Stiefplan) tot scheidingsconvenant en verzoekschrift.
- In de procedure wordt de rechter verzocht de bereikte overeenstemming in de beschikking vast te leggen. Alleen dan zijn de afspraken af te dwingen en is het huwelijk te ontbinden.
- Bij tegenspraak zal steeds naar een minnelijke regeling worden gestreefd desnoods met mediationtechnieken.
- Mijn laatste activiteit is coaching bij het aangaan van het Stiefplan als gecertificeerd Stieplancoach: afspraken over de zorg etc in het samengesteld gezin tussen samenlevende stiefouder en ouder rekening houdend met het ouderschapsplan als dat al niet moet worden bijgesteld.
Diensten: Echtscheiding, Jeugdrecht, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Boedelverdeling, Kinder- en partneralimentatie, Zorg en opvoeding, Psychiatrie
Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Op afspraak wijk ik af van deze openingstijden. Bij afspraken elders worden de extra locatiekosten in rekening gebracht en de feitelijke reistijd.

Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy