U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Brielle » Advocatenkantoor-Elmers

Advocatenkantoor-Elmers

Kaaistraat 1
3231 KC Brielle (Zuid-Holland)
Tel: 0181 - 416 200
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Advocatenkantoor-Elmers Advocatenkantoor-Elmers is een van de meest, zo niet de meest ervaren en deskundige echtscheidingen advocaten van de regio Voorne. Elmers tracht altijd in de eerste plaats zaken op een harmonieuze wijze op te lossen. Dit door middel van mediation. Aan Elmers verbonden is een mediator, Mr. A.P.G. (Ada) Leijnse - Kolk. Deze kent meer dan 40 jaar praktijkervaring met mediation. En is tevens aangesloten bij onder meer: Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Bij Elmers bent u dus in goede handen ook op mediation vlak. Onze echtscheidingsmediator is gericht op harmonie. Wij kunnen u zo helpen uw echtscheiding vlot en met zo min mogelijk frustraties te laten verlopen.

Enfin, ben u woonachtig in de regio Voorne-Putten, een gebied dat o.a. gemeentes zoals Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rozenburg, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland enzovoort beslaat, en heeft u behoefte aan een mediator, neem dan vrijblijvend een kijkje op de website advocatenkantoor-elmers.nl.
Diensten: opstellen echtscheidingsconvenant, omgangsregeling / ouderschapsplan, alimentatieberekening, boedelverdeling, pensioenverevening, kosten van de echtscheiding
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 25 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy