U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Huizen » Class Mediation

Class Mediation

Henri Dunantpark 6
1277 BP Huizen (Noord-Holland)
Tel: 06-30183188
Fax: -
KvK: 53144767
Afbeelding › Class Mediation Bij een scheiding of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap moeten partners afspraken maken. Dat valt niet altijd mee. Een scheiding is meestal een bewogen periode, waarin heftige emoties een rol kunnen spelen. Er zullen een aantal zaken goed geregeld moeten worden. U moet dan denken aan bijvoorbeeld het verdelen van de bezittingen, pensioen en misschien moet er ook wel een alimentatieberekening gemaakt worden of speelt een onderneming een rol. Ouders moeten ook afspraken maken over de opvoeding en verzorging van hun minderjarige kinderen. Daarbij is aandacht voor de persoonlijke aspecten van een ieder van belang. Wij bieden u bij al deze zaken deskundige hulp en indien gewenst ook fiscaal advies.


Het is altijd beter om samen tot goede afspraken te komen. Als het contact tussen u beiden nog (redelijk) goed is dan is het zeker de moeite waard om een mediationtraject te gaan volgen. Zeker wanneer u kinderen heeft.
Vaak horen wij partijen zeggen dat ze niet weten waar te beginnen of dat ze niet overzien wat er op hun af gaat komen. Onderstaand treft u de meest voorkomende situaties aan of zaken waaraan u moet denken bij een echtscheidingsprocedure. Wij doorlopen met u stapsgewijs alle zaken die voor u van belang zijn.
Diensten: Echtscheiding, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Internationale kindontvoering, Arbeidsvoorwaarden, Ontslag, Ziekteverzuim, Politie en Justitie, Slachtoffer-daderbemiddeling, Financiële en fiscale dienstverlening
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy