U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Hoorn » Mediator Jolanda Bosman

Mediator Jolanda Bosman

Wilhelminalaan 2
1623 MA Hoorn (Noord-Holland)
Tel: 06-53525021
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Mediator Jolanda Bosman Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand waardoor u mogelijk recht heeft op een toevoeging voor de mediation en de kosten voor u niet de "pan uit rijzen".Een ervaren en professionele MfN Registermediator en gespreksbegeleider bij (dreigende) conflicten, beeindiging huwelijk of relatie, relatie- of samenwerkingsproblemen in het werk, re-integratieproblemen, buren- of buurtconflicten en kwesties in de gezondheidszorg. Jolanda heeft mediation specialisatie-opleidingen gedaan als familiemediator, arbeidsmediator en mediator in strafzaken en is SCHIP-therapeut. SCHIP is een methode die helpt om (v)echtscheidingen te voorkomen of te stoppen en werkt echt!

Jolanda heeft een brede achtergrond om verbindingen tussen mensen tot stand te brengen en met partijen op zoek te gaan naar gezamenlijk gedragen oplossingen. Werkt samen met Mr. P. Torres bij echtscheidingen zodat alles; communicatief, het belang van de kinderen en juridisch en financieel, de professionele aandacht krijgt die daarvoor nodig is. Bestuurslid bij de Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg en trainer voor een erkende mediationopleiding. Daarnaast ook werkzaam als EFT Relatietherapeut, vertrouwenspersoon en bemiddelaar in de gezondheidszorg.
Diensten: Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Familie - Overig, Arbeidsvoorwaarden, Omgangsvormen, Ontslag, Ziekteverzuim, Werk - Overig, Buren, Buurt / stad of dorp
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 75 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy