U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg » Mr. M.J. de Bruijn

Mr. M.J. de Bruijn

Weteringlaan 132
5032 XT Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 013-4682222
Fax: 013-4688822
KvK: -
Afbeelding › Mr. M.J. de Bruijn Bij (echt)scheidingen is mediation naar mijn mening de beste methode om samen de gevolgen van de scheiding te regelen. U neemt afscheid van elkaar als partners, maar als er kinderen zijn blijft u samen ouders. Ik ben NMI Mediator en begeleid als neutrale, maar betrokken en deskundige derde, het proces van overleg en onderhandeling. Als er kinderen zijn is een uitgebreid ouderschapsplan een wezenlijk onderdeel.

Als NMI mediator, fiscaal jurist, erkend hypotheekadviseur, deskundige op het gebied van levensverzekeringen zorg ik, samen met u, dat uw huwelijk of relatie in zijn totaliteit financieel wordt ontvlochten. Ook fiscale aspecten zoals heffingskortingen en toeslagen krijgen veel aandacht omdat daar voordelen kunnen liggen die vaak over het hoofd worden gezien.

Belangrijkste voordeel van mediation is dat u niet als partijen tegenover elkaar komt te staan maar samen naar oplossingen zoekt. We richten ons samen op de toekomst en zorgen dat u weer verder kunt, ook met elkaar, zij het in een andere rol dan vroeger. De oplossingen die het resultaat van de mediation zijn, zullen goed bij u passen want u heeft immers zelf, in overleg met elkaar en onder deskundige begeleiding, de afspraken gemaakt.
Diensten: Echtscheiding, Erven, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Boedelverdeling, Alimentatie, Buren, Consumententransacties, Financiƫle dienstverlening, Verzekeringen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy