U bent nu hier: Home » Gelderland » Doetinchem » Anawenta Psychologie & Mediation

Anawenta Psychologie & Mediation

Rekhemseweg 49
7004 HA Doetinchem (Gelderland)
Tel: 0314 325 804
Fax:  
KvK: 61060992
Afbeelding › Anawenta Psychologie & Mediation Anawenta Stressmanagement|Mediation
‘AnaWenta' is de Arabische vertaling van 'jij en ik'.
En die naam past heel goed bij onze adviespraktijk.

Anawenta Stressmanagement en Mediation bestaat eigenlijk uit twee pijlers: Stressmanagement en Psychologie; en Mediation en Juridisch advies. Wij zijn op 31 maart 2012 gestart vanuit ons woonhuis met praktijk in Doetinchem.
Stressmanagement en Psychologie is de pijler die wordt gedaan door Jeminka van Rieck. Zij is psychologe Arbeid en Organisatie (BSc) en heeft de opleiding Stressmanagement Professional bij Psychodidact (Waalwijk) gevolgd.

Anton Oolthuis neemt de pijler Mediation en Juridisch advies voor zijn rekening. Hij is juridisch adviseur (LL.B.) op het gebied van Bestuursrecht en Privaatrecht en ADR Register-Mediator. Dat is en kwaliteitsregister voor gecertificeerde mediators.

In veel gevallen werken wij aanvullend, of stand alone. Vanuit onze praktijk of op locatie.

Jij staat centraal bij ons!

Daarnaast is ‘jij en ik’ gericht op onze werkwijze. Jij staat daarin centraal. Voor jouw vraag of probleem zoeken we met jou die oplossing, waar jij je goed bij voelt. Geen vooraf vastgestelde trajecten of modellen: maatwerk, op jou gericht. Waarmee jij op een goede manier verder kunt.

Anawenta Stressmanagement & Mediation biedt je een persoonlijke routeplanner wanneer je begeleiding of advies nodig hebt om je leven zakelijk of privé weer op de juiste route te krijgen. Je kunt in je leven te maken krijgen met allerlei narigheden, zoals een depressie, burn-out en relatieproblemen of (juridische) conflicten. Natuurlijk wil je die op een goede manier oplossen. We proberen je daarin te adviseren, te begeleiden en te helpen. Zodat je weer verder kunt…

Anawenta ontbindt het conflict en verbindt de mens…Door onze samenwerking op het gebied van stressmanagement, mediation en juridisch advies kunnen we een totaalpakket bieden, en hoeven we je niet ‘door te verwijzen’ naar anderen. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om samen met jou betrokken en aanvullend te werken. Door de aanwezige juridische deskundigheid en onderhandelingservaring kunnen we je op veel gebieden ondersteunen en je daarin adviseren. Het is immers fijn, als een aangeboden oplossing ook juridisch klopt.
Neem rustig de tijd om meer van ons te weten via onze bedrijfswebsite www.anawenta.nl Daar kun je ook onze verschillende disciplines nog eens nalezen en je verder verdiepen in wat we doen, en of we je daarmee kunnen helpen. Heb je daarna vragen, wil je specifiek weten wat je voor jou kunnen doen? Onze contactpagina op onze bedrijfswebsite geeft je alle verdere informatie om met ons in gesprek te gaan of bel ons op 0314 325804. Een mail mag natuurlijk ook: info@anawenta.nl. Wij maken graag kennis!
Diensten: Algemene mediation, Scheidingsbemiddeling, Zakelijke mediation, Arbeidsmediation, Overheidsmediation, Familiemediation, Conflictbemiddeling, Juridische advisering, Psychologische ondersteuning, Stressmanagement
Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Iedere dinsdagavond is er een gratis telefonisch spreekuur van 17:00 tot 19:00 uur. Iedere donderdagochtend hebben wij een gratis inloopspreekuur van 09:00 tot 12:00 uur. U bent ook dan welkom voor informatie, kennismaking en een eerste advies!

Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy