Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Van Steijn Mediation bij Scheiding

Smederij 3
2211 SM Noordwijkerhout (Zuid-Holland)
Tel: 06-13594378
Fax: -
KvK: 50197193
Afbeelding › Van Steijn Mediation bij Scheiding U heeft vast wel eens gehoord over scheidingen die uitmonden in een jarenlange juridische procedure, waarin partners niet meer met elkaar praten en alles via hun advocaten geregeld wordt. Dit wordt vaak een lange strijd, waar beide partners niet beter van worden en zeker de kinderen niet. U wilt toch ook uw scheiding beter regelen door er samen uit te komen?

Door structuur aan te brengen in het scheidingsproces begeleidt Van Steijn Mediation bij Scheiding u door het gehele proces heen. We splitsen de zaken en handelen dit in aparte kaders af. Om tot afspraken te komen is het van belang om de communicatie tussen u en uw partner open te houden en eventueel op gang te brengen.
In een aantal gesprekken worden alle facetten van de scheiding besproken, er wordt gezocht naar de beste oplossing voor beiden partijen voor zowel de korte als langere termijn. Wij vinden het belangrijk dat u en uw ex-partner beide weer een nieuw leven kunnen opbouwen en dat u op deze periode terug kunt kijken met het idee dat dit de beste oplossing was, met zo min mogelijk nare gevoelens.
Diensten: Echtscheiding, Familieverhoudingen, Omgangsregeling, Boedelverdeling, Alimentatie, Omgangsvormen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media