Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Coco Mediation Den Haag

Kerkplein 3
2513 AZ Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 36 44 305
Fax: 0184 718 81 75
KvK: 50786172
Afbeelding › Coco Mediation Den Haag De conflicten die bij mij, als MfN mediator bij Coco mediation in Den Haag ter tafel komen, zijn uiteenlopend van aard. Dikwijls hebben ze te maken met moeizaam verlopende echtscheidingen, het maken van ouderschapsplannen en afspraken rondom alimentatie, maar er worden ook veel zakelijke kwesties als arbeidsconflicten, re-integratieproblemen, een vertrouwensbreuk en problemen tussen een leidinggevende en medewerker of binnen een bestuur van een vereniging of een stichting behandeld, net als conflicten over contracten en kwesties met de overheid. Ook komen er veel vragen vanuit het MKB.

Is mediation soft? Jazeker, er wordt gepraat, maar het is zeker geen therapie. Bij mediation gaat het erom om op een neutrale en onpartijdige manier de vraag achter de ontwrichtende geëscaleerde kwestie helder te krijgen. Dat betekent: oprecht luisteren, de juiste communicatie inzetten en soms wat peuteren, net als een advocaat. Maar waar die vooral naar feitelijke informatie zoekt, tellen bij mediation de onderliggende drijfveren en belangen van beide partijen. Als die eenmaal boven tafel zijn, valt er te onderhandelen en kunnen er afspraken gemaakt worden die de kwestie beheersbaar maken of zelfs oplossen. Dat mensen een conflict zelf in de hand kunnen houden en samen een oplossing kunnen genereren, geeft een goed gevoel.
Als mediator kun je helpen om een positieve wending te bewerkstelligen. Dat is mooi werk. Vooral omdat het proces zo snel gaat: een mediation kan vaak in drie of vier gesprekken afgerond worden.

Naast MfN registermediator ben ik (relatie-)coach en bedrijfsmaatschappelijk professional. Ook werk ik als (pro bono) buurtbemiddelaar bij het gerenommeerde BB&M Haaglanden.

Heeft u vragen die niet zijn beantwoord in dit korte stukje tekst? Neem dan gerust contact op: per mail of telefoon. Dat kan iedere dag tot 20.00 uur. Verwacht dan méér dan woorden: inlevingsvermogen en meedenken horen bij mijn werkwijze. Ik heb voldoende flexibiliteit om – als het moet – de koers te wijzigen. Ik werk voor het resultaat… en voor het plezier!
Ik woon met Paul, mijn echtgenoot, in het hartje van de stad. Omdat ik dol ben op golfen, lezen en de stad en rechten studeer, vindt u me zodra de zon schijnt met een boek op een fijn terras. Of op de golfbaan, natuurlijk!
Diensten: Echtscheiding, ouderschapsplannen en andere familiekwesties, Zakelijke kwesties en conflicten binnen besturen, MKB, Vastgelopen onderhandelingen, Arbeidsconflicten en ziekteverzuim, Verenigingen, VvE, Stichting, Maatschap, VOF
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media