Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

ANDPartners in Mediation

Van Hogenhoucklaan 93-H
2596 TC Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 06-52420317
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › ANDPartners in Mediation Relaties spelen een grote rol in het leven; relaties met ouders, kinderen, familie, (zaken-) partners, (sport)vrienden, leidinggevenden, collega┬┤s, buren, leveranciers, enz.

Hoe we die relaties op verschillende momenten in het leven
ervaren, heeft invloed op hoe we ons van dag tot dag voelen. Het onderhouden van relaties is belangrijk.

Soms komt er een kink in de kabel. De vraag is dan hoe we de ver(stand)houding weer op de rit krijgen. Gelijk hebben of krijgen, zich gelukkig, gewaardeerd, gestimuleerd voelen in een relatie wordt door verschillende factoren bepaald.

Zo'n proces om de relatie te herstellen verloopt nogal eens moeizaam en vraagt naast aandacht en zorgvuldigheid, energie en tijd van de betrokkenen. Ook het kostenaspect kan een rol spelen.

Op die momenten is het goed een beroep te doen op een MfN Registermediator. Deze neutrale deskundige biedt partijen professionele ondersteuning bij het verkennen en afwegen van de eigen en gezamenlijke belangen in hun relatie, nu en in de toekomst.
Diensten: Echtscheiding, Omgangsregeling t.b.v. kind(eren), Kinder- en partneralimentatie, Arbeidsvoorwaarden, Ontslag, Ziekteverzuim, Relaties in werk- en familieverband, Zakelijke en prive-overeenkomsten, Erven, Relaties in verenigings-, sportief of ander sociaal verband
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media