Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Kantoor Bosman

120, Lijndraaier
1625 ZS Hoorn (Noord-Holland)
Tel: 06-53525021
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Kantoor Bosman Mediation; er gezamenlijk uitkomen!
U bent in conflict met een ander en er staat veel voor u op het spel. Soms kan de communicatie zo verstoord zijn dat u er samen niet meer uit kunt komen. Waarschijnlijk heeft u er alles aan gedaan om de situatie in goede banen te leiden, helaas zonder afdoende resultaat. In zo'n situatie kunt u een mediator inschakelen om te helpen het conflict op te lossen. Dat kan ook door de gang naar de rechter te maken. Dit zou echter de relatie nog meer op scherp zetten en u heel veel tijd en geld kosten. Daarnaast is het de vraag wie er met een goed gevoel uit de strijd zal komen.
Uit elkaar gaan, een echtscheiding
Het verbreken van een relatie of huwelijk brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Wanneer u wilt scheiden, de relatie wilt beëindigen of u partner wil dat, lijkt het soms of veel zaken door elkaar gaan lopen.
Er is zakelijk en juridisch veel te regelen en daarnaast gaat het over gevoelens en de manier waarop u daar met elkaar over kunt praten. Is de scheiding onafwendbaar of zijn er nog andere mogelijkheden? Hoe moet het met de kinderen? Hoe blijven jullie eventueel in contact met elkaar? Wie gaat waar wonen? Wat is eerlijk? Hoe zit het met de financiën? Hoe vul je een ouderschapsplan in? Hoe wordt de echtscheiding formeel in gang gezet? Wat doet een advocaat?
Emoties als verdriet en boosheid spelen mee. Het lijkt soms onbegonnen werk hierover met elkaar tot afspraken te komen. Bij scheidingsbemiddeling vinden gezamenlijke gesprekken plaats die er in eerste instantie op gericht zijn de onderlinge verhouding tussen u en uw partner en de communicatie te verbeteren. Daardoor ontstaat er meer bereidheid om samen te werken naar een goed resultaat.
Als u beiden ontdekt dat u, ondanks het "uit elkaar gaan", toch door overleg en onderhandeling tot een oplossing kunt komen is de kans groot dat het in de toekomst ook zal lukken. Jolanda Bosman van Kantoor Bosman kan u hierbij helpen.
Diensten: Mediation bij echtscheiding of beeindiging relatie, Familiemediation, Mediation bij relatieproblemen, Mediation na de scheiding, voortgezet ouderschap, Buren-, buurtconflict, Arbeidsmediation, EFT Relatietherapie, Gespreksbegeleiding, Vertrouwenspersoon, Klachtbemiddeling gezondheidszorg
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 40 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media