Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

PBMediation

Kroevenlaan 31
4708 ER Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0627236250
Fax: -
KvK: 57138524
Afbeelding › PBMediation Paulien Boehle van PBMediation is een ervaren echtscheidingsmediator. Zij kan u helpen om samen door deze periode heen te komen.
Wat doet PB Mediation?
Ik begeleid partijen bij hun scheidingsproces. Zo kan ik bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan, het maken van alimentatieberekeningen, opstellen van een convenant en het afhandelen van juridische zaken en bemiddelen bij passende oplossingen.”

Wie begeleid PBMediation?
“Alle stellen die bereid zijn om er samen uit te willen komen. Dit hoeven geen getrouwde echtparen te zijn, maar ook stellen met een geregistreerd partnerschap of samenwonenden ouders met kinderen kan ik helpen.”

Waarin onderscheidt PB Mediation zich?
“Sowieso door mijn financiële achtergrond; daardoor kan ik mensen ook op financieel gebied goed adviseren. Maar ook mijn persoonlijke aanpak is een sterk punt. Scheiden is een emotioneel proces dat om een persoonlijke benadering vraagt. Bijzonder is bovendien dat ik samenwerk met een kindercoach die de betrokken kinderen door het hele scheidingsproces kan begeleiden.”
Diensten: echtscheidingsbemiddeling, mediation, financieel advies, juridisch advies, alimentatieberekeningen, scheidingsbemiddeling, ouderschapsplan, opstellen convenant, kinderalimentatie, partneralimentatie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media