Vind mediators door heel Nederland


Of kom direct in contact met mediators via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Labyrinte Mediation & Coaching

Boschstraat 44A
5301 AE Zaltbommel (Gelderland)
Tel: 0418 648555
Fax: -
KvK: 61361763
Afbeelding › Labyrinte Mediation & Coaching Bij (echt)scheiding of verbreking van een relatie moeten er veel zaken geregeld worden.
U heeft waarschijnlijk veel vragen. Wat moet er allemaal geregeld worden? Wat gebeurd er met het huis? Hoe moet het met de kinderen? Heb ik straks nog wel genoeg geld?
Het is lastig om in zo'n stressvolle onzekere periode, waarin emoties vaak een hoofdrol spelen, de juiste beslissingen te nemen.
Labyrinte Mediation & Coaching is gespecialiseerd in familie mediation. Wij bemiddelen bij (echt)scheiding en andere familieconflicten, zoals problemen rond het ouderschapsplan, de omgangsregeling en het echtscheidingsconvenant, familieruzies en conflicten rondom de verdeling van een erfenis.
Labyrinte Mediation & Coaching is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en regelgeving en begeleidt u deskundig door het hele proces en legt alle afspraken die u gezamenlijk maakt voor u vast in een vaststellingsovereenkomst. Samen zorgen wij ervoor dat u een omgangsregeling en/of vaststellingsovereenkomst krijgt die het beste bij u en uw situatie past.
Diensten: (echt)scheiding, omgangsregeling, familieruzies, conflicten rond verdeling van erfenissen, burenruzies, verstoorde relaties, (relatie)coaching
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media